Header

Rousco Productions

Het begon in 2013 met de naam Rousco Producers. Jorn en Jelco Ruijs kregen samen het idee om te beginnen met dj’en. Zo begonnen ze met een dj programma wat liedjes te mixen. Later kochten ze hun eerste dj controller welke nog via de laptop gebruikt moest worden. Samen kochten ze steeds meer spullen zoals speakers, microfoons en lampen. Ze hadden alles om een klein setje neer te kunnen zetten. In 2015 hadden ze hun eerste feest. Dit ging al zo goed dat er snel meer feesten volgden. 

De hobby ging maar door en door. Al snel wist Jorn hierdoor wat hij wilde studeren, licht en geluid technicus. Hij ging de opleiding Podium & Evenementen techniek op het Sintlucas in Eindhoven volgen. Tijdens deze opleiding kwam hij er snel achter wat hij echt wilde, een licht en geluid bedrijf starten.

Op 3 September 2017 werd de naam veranderd naar Rousco Productions en werd het een verhuurbedrijf. Er werd door de jaren heen meer apparatuur gekocht en vervangen waardoor de garage bij het huis al snel vol kwam te staan. Ook kwamen er steeds meer boekingen bij. In Mei 2019 werd het officieel en ging Jorn naar de KVK om Rousco Productions definitief als verhuurbedrijf in te schrijven. Waarna vervolgens Jorn zijn diploma behaalde als lichttechnicus in Juli 2019.

Nu anno 2024 blijven we investeren. Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring gekregen. We verzorgen producties voor particulieren en bedrijven, en verhuren o.a. licht, geluid, drive-in-shows, rigging, etc. 

Naast het verzorgen van producties en het verhuren van licht en geluid, kunt u bij ons ook terecht voor het los inhuren van dj apparatuur, truss, maar ook podium, special effects, microfoons etc. De apparatuur kan afgehaald worden, maar ook bezorgt worden bij u op locatie.

Kortom, wij hebben alles voor uw evenement. Of het gaat om een drive-in-show of een bandshow, een beurs of een festival, vaste installatie of losse verhuur. Rousco Productions staat graag voor u klaar.

Merken bij ons in de verhuur

Feitjes

0
Projecten
0
Jaar bestaan
0
DJ's
0
Jaar ervaring
0
Lampen
0
Speakers
0
Pioneer dj sets
0
Meter bekabeling

Volg ons op social media

Neem contact met ons op

06 25 26 60 51

contact@rouscoproductions.nl
www.rouscoproductions.nl

Post adres:
De Ploeg 85
5384 HL Heesch

Apparatuur ophalen/terugbrengen:
Bedrijventerrein Uden

KVK: 74754610
BTW: NL002413638B93

IBAN: NL35 KNAB 0514 2467 15
BIC: KNABNL2H